7 lucruri pe care nu le știi despre mine:

  1. La 13 ani am fost diagnosticată cu endometrioză; atunci a fost primul meu contact cu tehnica vizualizării și prima mea experiență de conectare cu subconștientul meu; așa au apărut primele revelații în privința abilității de autovindecare cu puterea minții, care m-au condus ulterior către Yoga, apoi Theta Healing, tehnica pe care o predau în prezent și ulterior către Neuroștiințe, informații pe care le predau în cadrul seminariilor de dezvoltare personală.
  2. La 7 ani am decis că vreau să devin „doctor pentru suflet”, într-un moment în care păpușa mea și-a “pierdut” un picior iar eu îi vindecam piciorul “rupt” cu puterea din palme și numeam asta “magie personală”.
  3. Primii 20 ani din viață i-am petrecut în Constanța, de aceea marea este sursa mea de energie. Mi-au trebuit mulți ani să accept și să înțeleg că în fiecare moment al vieții noastre ne aflăm exact în locul în care este nevoie să fim.
  4. Toate școlile de formare și terapiile pe care le-am studiat le-am urmat ca o consecință a câte unui eveniment traumatizant (divorț, demisie job urmată de inactivitate totală timp de 1 an, infertilitate, depresie postnatală, obezitate), ca formă de vindecare personală; de aceea, tot ceea ce practic sau predau au fost deja trecute prin filtrul meu personal. Tot ceea ce a funcționat la mine aplic cum în cadrul cursurilor și a ședințelor individuale.
  5. La 31 de ani eram convinsă că voi adopta un copil, în urma diagnosticului de “infertilitate”, însă la 32 de ani nășteam o fetiță perfect sănătoasă, rămânând însărcinată fără niciun tratament sau medicație prealabilă. Așa a început cercetarea mea în domeniul afecțiunilor genitale și a cauzelor emoționale ale inferitilității, dincolo de limitele biologice. În prezent, mă bucur să spun că am contribuit la nașterea a 119 bebeluși, în urma terapiilor pe care le aplic.
  6. În sarcină am acumulat 32 kg și m-am confruntat cu trauma obezității. Asta m-a motivat să caut cauzele emoționale ale îngrășării și să găsesc metode alternative de eliberare a excesului de greutate, pe care le prezint în cadrul atelierelor de lucru.
  7. La 37 ani, dupa demisia dintr-o corporație (în care activasem 12 ani, din care 7 ani în management bancar) am intrat într-o depresie pe fond de devalorizare puternică, în care toata formarea mea în psihoterapie și coaching a fost ineficientă pentru a-mi reveni la starea de bine. Atunci am luat contact pentru prima dată cu lumea spirituală și l-am descoperit pe Dumnezeu dintr-o perspectivă cu totul nouă pentru mine, iar toate tehnicile și practicile pe care le aplic, trec mai întâi prin filtrul divinității.

Primul meu mentor care m-a condus și sprijinit în această direcție a fost Neale Donald Walsh, pe care l-am întâlnit în 2014 în România. Simțind pasiunea pentru ceea ce fac, mi-a spus un lucru care m-a “dezmorțit” și m-a determinat să dau startul Centrului de Consiliere pentru Dezvoltare Personală și Coaching: „atunci când ai un dar și nu-l împărtășești cu ceilalți, mai ales când este vorba despre creație și însoțire în re-creare, este cea mai mare formă de egoism. Dumnezeu îți dă un dar, tu știi că îl ai și îl ții pentru tine dintr-o falsă convingere că sunt puțini cei care ar putea avea nevoie de acest dar”. După ce am auzit aceste cuvinte mi-am dat seama că pot ajuta oamenii prin ceea ce sunt și prin ceea ce știu să fac, fie că este vorba despre latura personală sau despre cea profesională, și ca este momentul potrivit să împărtășesc cât mai multor persoane darul meu.