Theta Healing®

Terapie pentru suflet

„Pentru cel ce și-a cucerit mintea, ea îi este cel mai bun prieten; pentru cel ce n-a făcut-o însă, mintea rămâne cel mai cumplit dușman.”
Bhagavad Gita

Dacă îți dorești o mai bună calitate a vieții, Theta Healing® este terapia pentru sufletul tău.

Theta Healing® este atât o metodă de dezvoltare personală, cât și o tehnică de vindecare energetică, bazată pe un proces de meditație care generează vindecare fizică, psihică şi spirituală prin rugăciune focalizată către Creator; acest proces induce o relaxare profundă a corpului, prin accesarea nivelului theta al undelor cerebrale.

Lucrând în totalitate cu energia primară, adică cu Dumnezeu, singura condiție care trebuie îndeplinită este să crezi în Creatorul a tot ceea ce există, indiferent că îi spui Dumnezeu, Sursa, Buddha, Allah etc. Vindecarea Theta (Theta Healing®) nu este legată de un anumit cult religios. Dacă ar fi să denumesc într-un cuvânt ce înseamnă Theta Healing®, acesta ar fi IUBIRE.

Metoda Theta Healing® este destinată tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții, să înțeleagă de ce se întâmplă ceea ce se întâmplă și să aleagă ce atitudine să abordeze față de ceea ce se întâmplă. Prin studiu şi practică, oricine poate reuşi; oricine crede în Dumnezeu.

Principalele 7 beneficii ale tehnicii Theta Healing®

Te reconectezi cu scânteia divină din interiorul tău, accesându-ţi puterea interioară şi manifestându-te ca om din această perspectivă. Descoperi cine şi ce eşti, devenind astfel creatorul propriei vieţi.
Se activează și se dezvoltă abilităţile intuitive și simţurile paranormale care îţi vor elibera din interior bucuria de a trăi; vei onora viaţa din tine și din întreaga Creaţie; vei simţi graţie și recunostinţă în viaţa ta pentru cine eşti.

Întreaga chimie a corpului se schimbă conform cercetărilor privind beneficiile frecvenţei Theta:

– Micşorarea stresului şi ameliorarea substanţială şi de durată a simptomelor în rândul persoanelor ce suferă de anxietate;
– Facilitarea relaxării fizice profunde şi clarităţii mentale;
– Creşterea capacităţii verbale şi a coeficientului de inteligenţă (IQ) al performanţei verbale;
– Sincronizarea celor două emisfere cerebrale;
– Inducerea unei vizualizări mentale vii, spontane şi a unei gândiri creatoare, alinarea durerii, apariţia euforiei şi stimularea secreţiei de endorfine.

Imbunătăţirea stării de sănătate, prin vindecări spontane și „miraculoase” cu ajutorul energiei iubirii neconditionate a Divinităţii, prin eliminarea fricilor, a emoţiilor și vibraţiilor joase, prin schimbarea programelor din subconștient care mențin o anumită afecţiune sau prin „instalarea” de programe care să învețe mintea subconștientă și corpul cum să menţină starea de sănătate.
Când intrăm în legătură cu Divinitatea, undele noastre cerebrale intră automat în starea theta. În această stare mentală, vei putea crea orice şi vei putea schimba realitatea, instantaneu. Creşte abilitatea de a manifesta cu uşurinţă ceea ce este pentru binele tău cel mai înalt.
Poţi învăţa tehnici profunde care îţi vor schimba viaţa şi vor vindeca relaţiile din viaţa ta, precum: activarea ADN-ului, scanarea intuitivă a corpului, contactarea îngerilor păzitori, co-generarea unei vindecări şi schimbarea sistemului de convingeri prin puterea Creatorului.
Descoperi miracolul în cel mai înalt sens, miracolul luminii și iubirii necondiţionate a Divinităţii, în toată esenţa ta, trăind în deplină armonie cu sufletul tău.

Theta Healing®

este o metodă pentru minte, trup și spirit, care îți permite să îți identifici și să îți schimbi programele sau credințele limitative, să elimini fricile și să îți creezi un stil de viață pozitiv.

Principalele 7 direcţii de vindecare cu tehnica Theta Healing®

Activare și reconectare cu esența din tine
Tehnica Theta Healing® este cea mai simplă cale de conectare cu lumina divină din interiorul tău, cu energia divină. De aceea, principala direcţie pe care o vindeci sau poate o descoperi cu această tehnică este cea de activare şi de reconectare cu puterea din interiorul tău, cu esenţa divină din tine.
Autovindecare a afecțiunilor fizice, metale și sufletești
Tehnica Theta Healing® este o metodă de vindecare de renume mondial, care a fost creată de Vianna Stibal în 1995, în timpul propriei sale călătorii personale către însănătoşire, reuşind să-şi vindece un cancer la picior. Tehnicile de autovindecare a afecţiunilor fizice, mentale si sufleteşti, te invit să le primeşti în cadrul cursurilor de iniţiere pe care le desfăşor lunar.
Regăsirea echilibrului mental și emoțional
Tehnica Theta Healing® este o tehnică de meditație și filozofie spirituală, transcende dogma și depășește toate religiile, acceptându-le pe toate, cu scopul de a te apropia de Divinitate. Prin meditație și rugăciune, Tehnica Theta Healing® creează un stil de viață pozitiv, prin care poţi găsi liniştea şi pacea interioară, echilibrul mental şi emoţional.
Identificare și modificare credințe limitative
Este o metodă de antrenare pentru minte, trup și suflet care îți permite să îţi identifici si să îţi modifici credințele limitative care stau în calea prosperităţii tale și să-ţi trăiești viața cu gânduri pozitive, dezvoltând virtuți în tot ceea ce faci.
Manifestare a rezultatelor dorite pe toate planurile vieții tale
Tehnica Theta Healing® foloseşte ca instrumente: gândul, cuvântul, vizualizarea, rugăciunea şi credinţa; astfel accesezi frecvenţele theta ale creierului, dezvoltâdu-ţi capacitătile de manifestare a rezultatelor dorite pe toate planurile vieții tale.
Dezvoltare abilități intuitive de generare a bunăstării
Prin această tehnică iţi dezvolţi abilitățile intuitive şi le poţi folosi pentru a genera bunăstare fizică și emoțională instantanee. Învață cum să te folosești de propria intuiție naturală, bazându-te pe iubirea necondiționată a Divinităţii.
Tehnica Theta Healing® îţi schimbă viaţa pentru totdeauna
Tehnica Theta Healing® este descrisă cel mai bine ca o minune realizabilă pentru viața ta. Este tehnica care îţi schimbă viaţa pentru totdeauna. Se adresează oricui, este necondiţionată de vreo pregătire anterioară, de convingeri, de vârstă, de religie. Pe cât de simplă este, pe atât de eficientă este. Este undiţa pe care o ai permanent la tine și cu care iţi poţi procura peştele pe care îl vrei, când vrei, cât vrei, de unde vrei.

Dacă și tu îți dorești să atragi „magie” în viața ta, următorul eveniment te poate interesa.

Completează formularul și programează-te pentru o ședință de terapie pentru suflet!

    Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul a răspunde solicitării si conform cu Politica de confidentialitate