Resurse

pentru suflet, trup și minte

Află primul noutățile publicate!

Te invit să te abonezi la canalul meu de YouTube pentru a primi automat notificare atunci când fac o transmisie live dar și atunci când postez clipuri noi pe diverse teme.
Află în continuare cum te poți abona gratuit la canalul meu de YouTube, în doar câțiva pași simpli!

Ai un cont de Gmail? Înseamnă că ai deja cont de Youtube. Daca nu, iată ce trebuie să faci:

  • Mergi pe youtube.com și înscrie-te: click pe „Sign In”/”Conectează-te”, butonul din colțul din dreapta sus al site-ului. Apoi, dă click pe „Create an Account”/”Crează-ți un cont”. Vei fi direcționat către un scurt formular care trebuie completat pentru a crea un cont pe YouTube.
  • Creează-ți cont. Asigură-te că introduci o adresă de e-mail validă, deoarece un link de confirmare îți va fi trimis prin e-mail. Trebuie să dai click pe link-ul respectiv pentru a activa contul (reține parola și adresa de e-mail folosită la crearea contului).
  • Loghează-te în YouTube. Mergi din nou pe pagina youtube.com și dă click pe butonul din colțul dreapta sus: „Sign In”/”Conectează-te”. În fereastra deschisă, tastează datele tale de autentificare (e-mail-ul folosit mai sus și parola aleasă atunci când ai creat contul).
  • Click mai sus pe YouTube și abonează-te automat la canalul meu de YouTube, pentru a fi primul care află noutățile video publicate.