Bine ai venit!

Sunt aici să te ajut prin consiliere psihologică și terapii pentru suflet, trup și minte, orientate spre soluții, printr-o abordare holistă.

Eu sunt Valentina Arsene

…și atunci când „magia” și-a făcut loc în viața mea și am înțeles și de ce, am știut că misiunea mea este aceea de „a fi” pentru toți acei oameni care au nevoie de o mână de ajutor pentru a-și găsi propria fericire ori împlinire.

La vârsta copilăriei, când Moș Crăciun îmi adresa, an după an, aceeași întrebare: „Ce vrei să fii cand vei fi mare?”, eu ofeream același răspuns: „doctor pentru suflet”. Ştiam deja încotro se va îndrepta viața mea și îmi doream ca în lume să existe mai mulți oameni fericiți; ulterior, am aflat că misiunea mea era, de fapt, misiunea noastră. Că scopul final era o viață mai bună pentru noi și pentru cei pe care îi iubim.

Tot parcursul meu de până acum m-a îndrumat spre acest scop personal și toate rolurile pe care le-am îndeplinit până astăzi au avut în comun răspunsul meu la întrebarea Moșului. Astăzi sunt psihoterapeut, terapeut Bowen, instructor ThetaHealing®, ICF Coach, consilier pentru dezvoltare personală, trainer cu diverse formari în Theta Healing®, Recall Healing, coaching, psihoterapie experiențială, psihoterapie cognitiv-comportamentală, NLP (Programare Neuro-Lingvistica).

A fost un drum lung și deloc ușor, dar a fost drumul meu spre „a fi” și a mă regăsi.
Poți să-mi citești povestea și să afli 7 lucruri pe care încă nu le știi despre mine, aici.
Te invit să ne cunoștem și să descoperim împreună ce putem face pentru ca tu să fii persoana care îți dorești să fii.

Fii și mai aproape de „a fi” cine îți dorești!

Cadourile mele pentru tine:

sfaturi și gânduri pentru suflet, trup și minte