Calendar de evenimente

pentru suflet, trup și minte

„Succesul nu e determinat de ceea ce obții când ajungi la destinație, ci de ceea ce devii de-a lungul drumului.”
Zig Ziglar

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop Online „Excesul de greutate”

21 iunie - 12:00 - 17:00

216 ron
excesul de greutate

Surplusul de greutate sau obezitatea sunt cauze ale dezordinii la nivel emoțional. Există momente în viață în care oamenii vor să-și umple un gol spiritual și atunci își creează o stare de confort și împlinire în momentul în care mănâncă.
În societatea modernă ne confruntăm cu diverși factori de stres, conflicte interne și golurile interioare tind să ceară o hrană. Modul în care umplem acele goluri ține doar de noi.

Mediul cotidian de viaţă, prin comoditatea lui, ne distrage de la un mișcare și exerciții fizice și în plus ne inhibă abilităţile de a simţi, de a gândi intuitiv. Acest ritm nu ne oferă suficient timp pentru a sta cu noi înșine și pentru a ne simți și elibera de emoții. Din această cauză, apare rapid păcăleala de a pica pradă ușor unei stări de anxietate. Se pare că ne este mai lesne sa învăţăm cum să trăim cu aceste disfuncţii, decât să le rezolvăm.

Mancăm prost sau prea mult din 2 motive: pentru că avem un stil de viată stresat și muncim prea mult, compensăm sau fugim de ceva, iar prezența meselor în exces și senzația de foame imposibil de controlat pare pe moment că ne ajută. Corpul reflectă aceste conflicte interioare, asemenea unei oglinzi – cu cât se umflă mai tare, de fapt trage un semnal de alarmă: „Nu te uiți la mine! Nu te vezi cât ești de frumos! De ce fugi de tine? Uită-te înăuntru!”

La acest workshop vei afla care sunt cauzele emoționale ale îngrășării și ce este de făcut în cazul acestora.

Trainer: Psihoterapeut Valentina Arsene
Preț: 216 ron
Modalitate de plată: Transfer bancar
Telefon 0734443380

Pentru participare la curs, completează  formularul de inscriere alăturat:

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul a răspunde solicitării si conform cu Politica de confidentialitate

 

Detalii

Data:
21 iunie
Timp:
12:00 - 17:00
Preţ:
216 ron
Eveniment Category:
Sit web:
www.valentinaarsene.com

Organizator

Valentina Arsene
Telefon:
0722940449
Email:
office@valentinaarsene.com

Loc de întâlnire

Online
Sit web:
www.valentinaarsene.com